Monday, 19 November 2012

Latest quilts

Assalamualaikum..

Just nak update and telling the world yang baby quilt yang mendapat tempahan dah siap dijahit. These quilts, saya gunakan fiber 1 inch which means sangat tebal and dah rase macam tido atas toto dah pon. so, seperti yg diupdate dekat previous post, harga pon lain sikit lah. Naik sikit. hehe!

so, quilts kat bawah ni berzaiz 45"x55"=RM90 (tak termasuk postage)


SOLD

SOLD

SOLD

so, sebarang tempahan sila tinggalkan comment di sini atau boleh terus hubungi saya di 012-3016895. Sekali lagi diulang, sebarang corak, size, warna adalah mengikut preference pelanggan (^_^)

No comments:

Post a Comment