Tuesday, 5 March 2013

Baby Fairuz and his quilt


ni gaya baby fairuz paling cool mengenjoykan diri atas his new quilt. btw, skang dah tak new mane dah la. baru sempat nak haplod ni haaa..hihihi!


ni pulak gaya paling selesa and model terbaik tuk promote quilt2 dari teluk intan ni. Good job lah baby fairuz. ;)

QUILTS yaw!!!

Hollaaaa!!! Long time no see eh. So these are some of quilts yang customer order and already done. Sila lah cuci-cuci mata ye, kot-kot berkenan di mata dan terus turun di hati ;)

This lovely purple color is for a lil girl who is going to see the world at the end of March ;)


OK! Yang ni kita panggil quilt huru hara gaya paling cool. Nampak tak tang mana cool dia? Ok, tak cool. Sweet je.


This one for my niece. already 15 tapi ada perasaan jealous dekat baby2 yang dapat pakai quilt cute2. So, this one for her ;)

p/s: teknik pencahayaan sangatlah tidak menarik. Harap maaf. Tukang amik gambo tak pro langsung. ;p

BTW, DO NOT HESITATE TO CALL AND ORDER FROM ME ;) tak nak call tapi nak mesej je pon boley. boley belaka semuanya.

012-3016895 (niza)

Wednesday, 21 November 2012

Lovely Ameen sleeping on quilt ;)

How lovely he is. Sampai tertido baby Ameen sedap sangat tido atas quilt untie Niza buat. (^_^)
Pic courtesy from his mummy, Anny Fazweeza ;) THANK YOU!!!

Monday, 19 November 2012

Latest quilts

Assalamualaikum..

Just nak update and telling the world yang baby quilt yang mendapat tempahan dah siap dijahit. These quilts, saya gunakan fiber 1 inch which means sangat tebal and dah rase macam tido atas toto dah pon. so, seperti yg diupdate dekat previous post, harga pon lain sikit lah. Naik sikit. hehe!

so, quilts kat bawah ni berzaiz 45"x55"=RM90 (tak termasuk postage)


SOLD

SOLD

SOLD

so, sebarang tempahan sila tinggalkan comment di sini atau boleh terus hubungi saya di 012-3016895. Sekali lagi diulang, sebarang corak, size, warna adalah mengikut preference pelanggan (^_^)

Monday, 5 November 2012

Lets Choose your Favourite!!!! ^_^

Assalamualaikum
These are new cotton designs for you to choose. Untuk sebarang tempahan, bolehlah pilih daripada corak-corak yang sedia ada atau boleh juga buat tempahan berdasarkan corak kesukaan anda sendiri, saya akan cuba yang terbaik untuk mencari kain yang sesuai berdasarkan kesukaan pelanggan. Setiap cotton design yang dipaparkan hanya khas kepada satu tempahan sahaja. Sila buat tempahan di kotak "comment" dan nyatakan "size" quilt anda dan "sn" serta alamat dan nombor telefon anda.

sile klik pada gambar for better view.


SN:001(SOLD)





ups, sorry! this 'fish' should be sn:006 :)
SN:006 (SOLD)

SN:008 (SOLD)

SN:009 (SOLD)
  Cepat-cepat!! Mummy quilt dah tak sabar nak spreadkan karya quilt tempatan. Khas dari Teluk Intan neh. (^_^)